Verpak je Succes!

Effectief overtuigen als (future) leader.

Jij bent die (future) leader die klaar is voor de volgende stap. Met de inhoud zit het wel goed, maar daarbij wil je ook dat die inhoud matcht met je appearance. Dat dit nodig is om mee te spelen op topniveau weet je inmiddels, maar hoe pak je dat aan?

In het premium 1:1 traject Verpak je Succes werk je samen met stijlstrateeg Sascha Bertus aan jouw appearance en profilering. Samen creëren we jouw visuele communicatie-strategie.

Testimonial

“In de sessies leerde ik de verschillende kanten van mezelf (her)kennen en hoe ik die inzet om mezelf aan te passen aan de verschillende situaties waarin ik in mijn werk te maken krijg.

Zo ontdekte ik dat aanpassen zonder verlies aan persoonlijkheid en impact goed samengaat. Zeker wanneer ik dit vertaal in mijn outfit. Met de combinaties die Sascha voor mij heeft uitgezocht bekijk ik waar de gelegenheid om vraagt en pas ik mijn outfit daar op aan.

Uit de reacties die ik krijg merk ik dat deze aanpak effect heeft. Je verpakking versterkt de inhoud, dat besef ik nu maar al te goed.”

Pui Mee Chan
Directeur Ambient

In 3 stappen

naar een succesvolle appearance:

  1. Personal Identity: het fundament
    Een stevige fundering vormt de basis voor een geloofwaardige appearance. Daarom begint dit traject met jouw personal identity: wie je bent, waar je voor staat en waar je goed in bent.
  2. Past jouw verpakking bij de inhoud?
    Wat wil je uitstralen, zodat anderen jou zien zoals je gezien wilt worden? Je leert wat er nodig is voor een visuele vertaling van jouw inhoudelijke verhaal.
  3. De vormgeving van jouw professionele imago
    Je weet nu hoe je in elke situatie de visuele signalen afgeeft die passen bij je strategische doel. Nu is het tijd voor de vormgeving van jouw professionele imago: imago-shopping volgens het uniform-concept. Een afgestemde kledingcollectie van stijlvolle items die perfect bij je passen en onderling goed te combineren zijn. Met als finishing touch een fotoshoot voor professionele profielfoto’s.

Dit premium traject wordt op maat gemaakt, afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Investering vanaf € 3.750,- exclusief btw.

Interesse?

In een gratis Strategiegesprek* bespreken we waar je tegenaan loopt, welke mogelijkheden er zijn en wat het traject Verpak je Succes daarin voor je kan betekenen.

*30-45 minuten via Teams of Zoom

Trek aan wat je verdient

Dit persoonlijk afgestemde personal branding traject is voor professionals die klaar zijn om de regie te pakken over hun carrière. Of je nu werkt in accountancy of politiek, bij de overheid, in de retail, wetenschap of zakelijke dienstverlening, in elke branche en functie wil je gezien en gewaardeerd worden als de professional die je bent.

Met dit traject vul je jouw zakelijke toolbox met de noodzakelijke visuele tools waarmee je anderen effectief beïnvloedt en overtuigt.

Dit traject is ook te boeken via veel leerplatformen. Bijvoorbeeld bij deze organisaties: ABN AMRO, APG, Gemeente Rotterdam, ING, KLM, KPN, PGGM, Rabobank, SVB, VGZ, WORLDLINE en alle overige organisaties die aangesloten zijn bij Archipel, Bloomville, Edubookers of
Studytube.

Interesse?

In een gratis Strategiegesprek* bespreken we waar je tegenaan loopt, welke mogelijkheden er zijn en wat het traject Verpak je Succes daarin voor je kan betekenen.

*30-45 minuten via Teams of Zoom

TESTIMONIAL

Wat zo bijzonder is aan Sascha’s aanpak is dat zij je innerlijk weet te vertalen naar je gewenste imago & kledingstijl. Ze maakt je innerlijke waarden congruent aan je professionele uitstraling.

Daicka, Business Analyst ING

TESTIMONIAL

De tips van Sascha pas ik al jaren toe. Ik denk, zeker bij specifieke momenten, goed na over hoe ik wil dat mensen mij zien als professional. Ik weet nu mijn boodschap non-verbaal uit te stralen.

Daicka, Business Analyst ING

TESTIMONIAL

Wat het mij echt concreet heeft opgeleverd is dat mensen mij nu meteen al vertrouwen en capabel vinden. Voorheen namen anderen mij niet meteen serieus, wat leidde tot veel overtuigen over en weer. Nu word ik als gelijkwaardig & capabel gezien. Zonder dat ik daar m’n best voor moet doen, kan ik mij positioneren als een professionele & vakkundige senior.

Daicka, Business Analyst ING