De Wasstraat

Professioneel zichtbaar in 1 dag!

€ 995,-

Professioneel zichtbaar in 1 dag!

AANMELDEN
Live-dag + 6 lessen
Onbeperkt
Certificaat

Wat ga je leren

In 1 dag alle tools in handen om jezelf professioneel zichtbaar te maken:

Overtuigend pitchen
Je eigen elevator pitch zodat je nooit meer met je mond vol tanden staat.
Dress for success
Strategisch kledingadvies voor een geslaagde (eerste) indruk.
Professionele profielfoto
Drie profielfoto’s om te gebruiken voor al je (zakelijke) profielen.
Personal identity
Inzicht en koersbepalen in wie je bent en waarom je doet wat je doet.
Personal branding
Weten wat jouw toegevoegde waarde is en hoe je dat zichtbaar maakt.
Vitale uitstraling
Direct toepasbare tips waarmee je jouw vitaliteit een boost geeft.

De Wasstraat is een uniek concept van blended learning: e-learning gecombineerd met een live-dag. Na 1 dag heb je alle tools in handen om jezelf professioneel zichtbaar te maken.

Meedoen?

Deze training staat voor je klaar in de online Academy van House of Appearance. Je kunt je direct inschrijven, dan ontvang je de inloggegevens. Je volgt eerst de e-learning en bepaalt zelf je tempo. Als je er klaar voor bent meld je je aan voor de live-dag van jouw keuze. Daarna houd je toegang tot de leerstof en kun je de lessen altijd terugkijken.

Team House of Appearance

De trainer

Team House of Appearance

Tijdens de live-dag staat een team van expert-trainers voor je klaar. Bij elke live-dag zijn een professionele fotograaf voor mooie profielfoto's, een stijlstrateeg voor strategisch kledingadvies en een pitch-trainer aanwezig. Daarnaast wordt er een masterclass gegeven door een loopbaancoach (live-dag Identiteit), veerkrachtcoach (live-dag Vitaliteit) of personal branding expert (live-dag Zichtbaarheid).

Inhoud van het programma

Inhoud van de training
7 modules - 7 lessen - Onbeperkt
Personal branding: overdreven borstklopperij?
Personal Identity: koersbepalen
Pitchen als een pro
Dress for Success
Vitale uitstraling
Professionele profielfoto
De live-dag

Na de Wasstraat:

  • Maak je zowel offline als online een professionele indruk.
  • Heb je inzicht in waar je voor staat en of je op de juiste koers bent.
  • Weet je wat je aan moet trekken naar elke zakelijke bijeenkomst.
  • Weet je wat er nodig is om lekker in je vel te zitten.
  • Is je zichtbaarheid – outfit, pitch en foto – consistent en up-to-date.

Veelgestelde vragen

FAQ Algemeen

Hoe snel kan ik beginnen?

Daar kunnen we kort over zijn: meteen! Zodra je je hebt aangemeld en de betaling door ons is ontvangen ontvang je een mail met de inloggegevens die je toegang geven tot de door jou gekozen training.

Hoe is een e-learing training opgebouwd?

Om het makkelijk en overzichtelijk te houden is elke training in module’s opgedeelt, met in elke module een korte video van zo’n 2 tot 15 minuten. Bij elke training vind je ook handig werkboek waarin je extra uitleg, tips en oefeningen vindt. Sommige trainingen hebben ook een live sessie met een expert trainer. Bij elke training staat een uitleg over de onderdelen die erin zitten. Als je alle modules hebt doorlopen, ontvang je een certificaat. Als bewijs voor je leidinggevende of gewoon voor jezelf, om aan de muur te hangen.

Ik wil de training via mijn organisatie volgen, kan dat?

Jazeker! Stuur dan je aanvraag met de bedrijfs- en factuurgegevens naar office@houseofappearance.nl. De e-learning trainingen staan ook in de opleidingsportals van ABN AMRO (MyLearning), KPN (KPN Academy), KLM en Rabobank. Ben je hier werkzaam en wil je je persoonlijke opleidingsbudget gebruiken, zoek de training die je wilt volgen dan op in de opleidingsportal en meld je aan. Je ontvangt de inloggegevens dan uiterlijk de volgende werkdag.

Kan ik een training ook voor meerdere collega's of medewerkers aanschaffen?

Dat is natuurlijk mogelijk. Het handigste is om ons een mail te sturen met de naam van de training en voor hoeveel mensen je toegang wilt. We nemen dan uiterlijk de volgende werkdag contact met je op of sturen je direct een voorstel.

Wat is het voordeel van een e-learning training?

Trainingen of cursussen die je zelfstandig online volgt worden e-learning genoemd. Het grote voordeel van e-learning is dat je direct kunt starten en zelf je eigen tempo bepaalt. Met een laptop, tablet of zelfs je smartphone volg je de training van jouw keuze op elk gewenst moment. Wij hebben zelf al veel e-learning trainingen gevolgd en zijn groot fan! We begrijpen dat je soms ook behoefte hebt aan persoonlijk contact met een expert. Daarom hebben we deze mogelijkheid aan sommige trainingen toegevoegd.

Mijn vraag zit er niet bij, wat nu?

We helpen je graag. Stel je vraag via het contactformulier of stuur een mail naar contact@houseofappearance.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

FAQ Technische vragen

Help, ik ben mijn wachtwoord vergeten!

Geen paniek. Via de inlogpagina kun je een nieuw wachtwoord aanvragen. Vul het mailadres in waarmee je je eerder hebt ingeschreven.

Het lukt niet om in te loggen.

Ben je je inloggegevens vergeten of krijg je een melding dat het wachtwoord onjuist is? Stel dan een nieuw wachtwoord in. Heb je andere problemen? Neem dan contact op met ons via office@houseofappearance.nl.

Waar kan ik inloggen?

In het menu linksbovenaan de site van House of Appearance zie je de knop ‘INLOGGEN’. Klik erop en je kunt weer verder.