VERPAK JE SUCCES

Impact maken met je zakelijke profilering

Past jouw verpakking bij het inhoudelijke verhaal dat je wilt vertellen? Realiseer je dat je niet altijd gezien wordt zoals je bent, maar zoals iemand anders je waarneemt, juist op de werkvloer.

Wat is het geheim van een succesvolle profilering? In het managementboek Verpak je Succes beschrijft image consultant Sascha Bertus haar ‘Verpak-methode’, waarmee je leert hoe je kunt beïnvloeden hoe je overkomt op anderen.

Bekijk het boek op Managementboek.nl

OVER DE AUTEUR:
Sascha Bertus

Haar opleiding als bedrijfskundige met marketing & communicatie als specialisatie bleek de perfecte basis te zijn voor de richting die zij in 2005 insloeg als image consultant.

Sascha is naast founder van House of Appearance ook een ervaren stijlstrateeg en personal brandingexpert en adviseert professionals in het zichtbaar maken van hun kwaliteiten. Van haar hand verscheen eerder de bestseller Zien ze wel hoe goed je bent?

REVIEWS EN EXPERTRECENSIES:

Interessant voor wie zichzelf in de kijker wil spelen
“De titel en het omslag roepen bij mij meteen de associatie van een boek over de do’s en dont’s van zakelijke kleding. Dat is een thema wat ik van harte toejuich, want de gemiddelde zakelijke bijeenkomst kan – letterlijk en figuurlijk – wel wat meer kleur gebruiken. De titel laat zich ook anders lezen, meer in de zin van ‘je succes pakken’. Na het lezen van VerPAK je succes van auteur Sascha Bertus blijkt het de combinatie van beide. Alles bij elkaar is Verpak je succes een interessant boek voor wie zichzelf wat meer in de kijker wil spelen.”

Daniëlle de Jonge, spreker, trainer en bestsellerauteur die bedrijven helpt om zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn.

Praktisch boek aanrader om je impact mee te vergroten
“Sascha begrijpt als geen ander, dat als je impactvol wilt zijn je niet alleen naar de gesproken boodschap moet kijken. Mensen gebruiken naast hun oren ook hun ogen en dit boek heeft mij geholpen om mijn in- en externe boodschap gelijk te trekken. Kom nu maar op met die nieuwe uitdaging!”

Nas, via managementboek.nl

Vinger op de zere plek
“Dat zoiets simpels als je ‘appearance’ zoveel invloed heeft op hoe je gezien wordt door anderen en daarmee op je zakelijke succes is voor mij echt een eye opener. Het legt voor mij de vinger op de zere plek, want hier was ik me totaal niet van bewust.

Verpak je Succes is een duidelijke handleiding voor je zakelijke profilering. De theorie, visuele voorbeelden, praktische tips en citaten van bekende experts maken dit boek een must-read voor iedere professional die zichzelf serieus neemt en ook serieus genomen wil worden.”

W. Chin, via managementboek.nl

VOOR WIE IS DIT BOEK?

Verpak je Succes is het boek voor iedereen die denkt dat het aanpassen van de ‘verpakking’ niet samengaat met ‘jezelf zijn’ en op diegenen die vinden dat hun uiterlijke profilering niet bij ze past. Voor iedereen die op zoek is naar inzicht en bewustwording over datgene wat je uniek en onderscheidend maakt. Zodat er op het juiste moment een lampje gaat branden met jouw naam erop.