Overtuigen

Visagie voor een professionele profielfoto

 

Wanneer je een professionele profielfoto laat maken bij onze huisfotograaf, dan is dat meestal inclusief visagie. De mannen worden licht afgepoederd tegen de glans en de dames krijgen een passende make-up. Dan kom je in de stoel van Ester, onze vaste personal branding visagist. De meeste mensen laten zich graag door Ester onder handen nemen, maar soms is er wat twijfel. Is make-up wel nodig als je het normaal niet gebruikt? Ester legt hieronder uit wat de voordelen van visagie zijn:

Op de foto als jezelf

“Veel dames vertellen me dat zij in het dagelijks leven geen make-up gebruiken en dat ze dit dan ook niet nodig vinden voor de profielfoto. Ze willen tenslotte als zichzelf op de foto gaan, wat heel begrijpelijk is. Wat veel mensen vergeten is dat bij een fotoshoot studiolicht wordt gebruikt. Zonder make-up oog je dan snel bleekjes of zelfs ziek en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Met visagie wordt het resultaat veel mooier en natuurlijker. Mede door het gebruik van de studiolampen, zien mensen vaak niet eens dat je make-up op hebt. Ze zullen zeggen: ‘Wat zie je er goed uit op je nieuwe profielfoto.’ En dat is precies wat je wilt!” 

Wat verstaan we onder visagie?

  • Wenkbrauwen: licht aanzetten door er als het ware wat haartjes tussen te tekenen. Op die manier zijn de wenkbrauwen meer zichtbaar op de portretfoto. Wist je dat je met goed zichtbare wenkbrauwen intelligenter overkomt?
  • Wimpers: een laagje mascara waardoor je ogen meer uitdrukking krijgen en ze meer gaan spreken.
  • Wangen: subtiele blush om net even dat gezonde blosje te geven.
  • Lippen: mooie gloss of een nude kleurige lipstick geeft je een natuurlijke en verzorgde uitstraling.

Wil jij professionele profielfoto‘s, met visagie? Dat is onderdeel van het personal branding traject Verpak je Succes. Ester laat je dan zien dat je met subtiele visagie prachtig op de foto komt, helemaal als jezelf!

WIL JE OVERTUIGEN

ALS (FUTURE) LEADER?

Overtuigen met jouw appearance

VERPAK JE SUCCES

Word een meester in het onbewust beïnvloeden met je appearance.