Kom goed in beeld bij online meetings

Leer hoe je goed in beeld komt bij elke online meeting. Van achtergrond tot belichting en van camerastand tot outfit.

€ 125,-

Leer hoe je goed in beeld komt bij elke online meeting. Van achtergrond tot belichting en van camerastand tot outfit.

AANMELDEN
8 lessen
Direct starten
Certificaat

Wat ga je leren

Kom goed in beeld bij online meetings

Tijdens de corona pandemie zag imago-deskundige Sascha Bertus hoe professionals niet alleen onbewust zijn van hoe ze in beeld komen bij online meetings, maar ook van de negatieve gevolgen hiervan: geen aansluiting bij het team, voorstellen die niet aangenomen worden of mislukte online sollicitaties. Dit kan zomaar het gevolg zijn van een slechte belichting, verkeerde camerapositie of outfit. Er zijn veel dingen waar je geen invloed op hebt, maar hoe je jezelf in beeld brengt heb je wél zelf in de hand.

De training is opgebouwd uit 7 korte en praktische modules waarin je leert hoe je jezelf en je achtergrond aanpast aan je publiek, waarom belichting belangrijk is en hoe het werkt, wat je aantrekt en hoe je daarmee invloed hebt op hoe je waargenomen wordt. Met 3 bonusvideo’s over make-up, dames- en herenkleding heb je alle tools in handen voor een succesvolle online presence.

drs. Sascha Bertus

De trainer

drs. Sascha Bertus

Sascha heeft zich in de afgelopen 18 jaar ontwikkeld tot een autoriteit op het gebied van onbewuste beïnvloeding door middel van je uiterlijke verschijning. Ze leert professionals hoe ze de buitenkant mee laten werken in hun beïnvloedingsstrategie. Daarnaast lazen meer dan 10.000 mensen haar boeken 'Zien ze wel hoe goed je bent?' en 'Verpak je Succes'.

Inhoud van het programma

Kom goed in beeld bij online meetings

Inhoud van de training
8 modules - 10 lessen - Direct starten
Waarom kom je in beeld?
Locatie en achtergrond
Zet jezelf in de spotlights
Jij & je verpakking
Contact met je publiek
Blunders voorkomen
Online etiquette
Bonusvideo's

Belichting, achtergrond, hoe wat je draagt invloed heeft op hoe de ánder je beoordeelt, het komt allemaal aan bod. De tips zijn concreet en direct bruikbaar. Na achterstallig onderhoud kan ik hiermee echt aan mijn personal branding werken.

William

Ook online is kleding wel degelijk belangrijk en vooral om het aan te passen op je doel is echt een eye opener. Nu weet ik ook hoe ik zorg voor de juiste de stand van de camera en de lichtinval. Ik heb de training getipt bij mijn collega die een online presentatie gaat geven.

Helen

Wanneer is deze training voor jou?

  • Wanneer je vaak online meetings hebt waarin je jezelf professioneel wilt profileren.
  • Als jouw online presence wel een upgrade kan gebruiken.
  • Wanneer je op zoek bent naar concrete tips die je zonder al te veel gedoe in praktijk brengt.

Veelgestelde vragen

House of Appearance online Academy

FAQ Algemeen

Hoe snel kan ik beginnen?

Daar kunnen we kort over zijn: meteen! Zodra je je hebt aangemeld en de betaling door ons is ontvangen ontvang je een mail met de inloggegevens die je toegang geven tot de door jou gekozen training.

Hoe is een e-learing training opgebouwd?

Om het makkelijk en overzichtelijk te houden is elke training in module’s opgedeelt, met in elke module een korte video van zo’n 2 tot 15 minuten. Bij elke training vind je ook handig werkboek waarin je extra uitleg, tips en oefeningen vindt. Sommige trainingen hebben ook een live sessie met een expert trainer. Bij elke training staat een uitleg over de onderdelen die erin zitten. Als je alle modules hebt doorlopen, ontvang je een certificaat. Als bewijs voor je leidinggevende of gewoon voor jezelf, om aan de muur te hangen.

Ik wil de training via mijn organisatie volgen, kan dat?

Jazeker! Stuur dan je aanvraag met de bedrijfs- en factuurgegevens naar office@houseofappearance.nl. De e-learning trainingen staan ook in de opleidingsportals van ABN AMRO (MyLearning), KPN (KPN Academy), KLM en Rabobank. Ben je hier werkzaam en wil je je persoonlijke opleidingsbudget gebruiken, zoek de training die je wilt volgen dan op in de opleidingsportal en meld je aan. Je ontvangt de inloggegevens dan uiterlijk de volgende werkdag.

Kan ik een training ook voor meerdere collega's of medewerkers aanschaffen?

Dat is natuurlijk mogelijk. Het handigste is om ons een mail te sturen met de naam van de training en voor hoeveel mensen je toegang wilt. We nemen dan uiterlijk de volgende werkdag contact met je op of sturen je direct een voorstel.

Wat is het voordeel van een e-learning training?

Trainingen of cursussen die je zelfstandig online volgt worden e-learning genoemd. Het grote voordeel van e-learning is dat je direct kunt starten en zelf je eigen tempo bepaalt. Met een laptop, tablet of zelfs je smartphone volg je de training van jouw keuze op elk gewenst moment. Wij hebben zelf al veel e-learning trainingen gevolgd en zijn groot fan! We begrijpen dat je soms ook behoefte hebt aan persoonlijk contact met een expert. Daarom hebben we deze mogelijkheid aan sommige trainingen toegevoegd.

Mijn vraag zit er niet bij, wat nu?

We helpen je graag. Stel je vraag via het contactformulier of stuur een mail naar contact@houseofappearance.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

FAQ Technische vragen

Help, ik ben mijn wachtwoord vergeten!

Geen paniek. Via de inlogpagina kun je een nieuw wachtwoord aanvragen. Vul het mailadres in waarmee je je eerder hebt ingeschreven.

Het lukt niet om in te loggen.

Ben je je inloggegevens vergeten of krijg je een melding dat het wachtwoord onjuist is? Stel dan een nieuw wachtwoord in. Heb je andere problemen? Neem dan contact op met ons via office@houseofappearance.nl.

Waar kan ik inloggen?

In het menu linksbovenaan de site van House of Appearance zie je de knop ‘INLOGGEN’. Klik erop en je kunt weer verder.

Deze training combineert goed met:


Zeg eens Uhhh
Als je gaat spreken in een vergadering, voor een groep of in een interview op radio of tv, dan wil je dat je verhaal goed overkomt. Wat je vooral niet wilt, is teveel uh zeggen. Dat zorgt voor haperingen in je verhaal en maakt dat je je onzeker voelt en daardoor onprofessioneel over kan komen. Media- en presentatietrainer Machteld Kooij helpt je in deze training in 7 korte modules vol praktische oefeningen om minder ‘uh’ te zeggen zodat jij vol zelfvertrouwen je verhaal kunt vertellen.

 

Klaar voor meer?


Wees welkom bij House of Appearance en laat je op elke etage verrassen. Klik op de button om het volledige aanbod te bekijken waarmee jij werkt aan jouw optimale appearance en personal branding.