Zeg eens uhhh

Mét zelfvertrouwen en zonder die vervelende uh's spreken voor een publiek.

€ 125,-

Mét zelfvertrouwen en zonder die vervelende uh's spreken voor een publiek.

AANMELDEN
7 lessen
Direct starten
Certificaat

Wat ga je leren

Zeg eens uhhh

Als je gaat spreken in een vergadering, voor een groep of in een interview op radio of tv, dan wil je dat je verhaal goed overkomt. Wat je vooral niet wilt, is teveel uh zeggen. Het woord ‘uh’ zorgt voor haperingen in je verhaal en maakt dat je je onzeker voelt en daardoor onprofessioneel over kan komen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Spreken voor een publiek is al spannend genoeg en juist dan heb je zelfvertrouwen nodig.

Media- en presentatietrainer Machteld Kooij helpt je in deze training in 7 korte modules vol praktische oefeningen om minder ‘uh’ te zeggen. Je constateert eerst hoe erg het met jouw uh’s gesteld is en waarom je eigenlijk ‘uh’ zegt. Dan ga je aan de slag met de klaptechniek en andere handige oefeningen en voor je het weet komen er bijna geen uh’s meer uit je mond. Al kunnen we natuurlijk niet beloven dat je na deze training helemaal nooit meer uh zegt.

drs. Machteld Kooij

De trainer

drs. Machteld Kooij

Machteld is media- en presentatietrainer. Ze wordt ook wel 'Het geheime wapen van Hilversum' genoemd omdat ze tv-presentatoren én hun gasten traint. Van haar hand verscheen ook het boek 'Het monster met de gouden ogen' over presentatie- en mediatraining voor sprekers in de spotlights.

Inhoud van het programma

Zeg eens Uhhh

Inhoud van de training
7 modules - 7 lessen - Direct starten
Hoe erg is het?
Waarom zeg je uhhh?
Zeg eens ongelofelijk veel uhhh
De klaptechniek
Inhoud is KEY
Stilte in de studio
Kers op de taart

Is het echt zo simpel? Dat was mijn eerste gedachte toen ik de modules uit deze training bekeek. Ik ben aan de slag gegaan met de oefeningen en tot mijn verbazing bleek het echt te werken.

William

Ik geef regelmatig interviews en presentaties. Als ik de opname terug luister, vallen me altijd al die uh’s op en daar baal ik van. De tips uit deze training gaan me helpen om eindelijk van die vervelende uh’s af te komen.

Sascha

wanneer is dit programma voor jou?

  • Wanneer je vaak spreekt en jezelf professioneel wilt profileren met je verhaal.
  • Als je vol flair wilt presenteren zonder die vervelende uh’s.
  • Wanneer je op zoek bent naar concrete tips die je zonder al te veel gedoe in praktijk brengt.

Veelgestelde vragen

FAQ Algemeen

Hoe snel kan ik beginnen?

Daar kunnen we kort over zijn: meteen! Zodra je je hebt aangemeld en de betaling door ons is ontvangen ontvang je een mail met de inloggegevens die je toegang geven tot de door jou gekozen training.

Hoe is een e-learing training opgebouwd?

Om het makkelijk en overzichtelijk te houden is elke training in module’s opgedeelt, met in elke module een korte video van zo’n 2 tot 15 minuten. Bij elke training vind je ook handig werkboek waarin je extra uitleg, tips en oefeningen vindt. Sommige trainingen hebben ook een live sessie met een expert trainer. Bij elke training staat een uitleg over de onderdelen die erin zitten. Als je alle modules hebt doorlopen, ontvang je een certificaat. Als bewijs voor je leidinggevende of gewoon voor jezelf, om aan de muur te hangen.

Ik wil de training via mijn organisatie volgen, kan dat?

Jazeker! Stuur dan je aanvraag met de bedrijfs- en factuurgegevens naar office@houseofappearance.nl. De e-learning trainingen staan ook in de opleidingsportals van ABN AMRO (MyLearning), KPN (KPN Academy), KLM en Rabobank. Ben je hier werkzaam en wil je je persoonlijke opleidingsbudget gebruiken, zoek de training die je wilt volgen dan op in de opleidingsportal en meld je aan. Je ontvangt de inloggegevens dan uiterlijk de volgende werkdag.

Kan ik een training ook voor meerdere collega's of medewerkers aanschaffen?

Dat is natuurlijk mogelijk. Het handigste is om ons een mail te sturen met de naam van de training en voor hoeveel mensen je toegang wilt. We nemen dan uiterlijk de volgende werkdag contact met je op of sturen je direct een voorstel.

Wat is het voordeel van een e-learning training?

Trainingen of cursussen die je zelfstandig online volgt worden e-learning genoemd. Het grote voordeel van e-learning is dat je direct kunt starten en zelf je eigen tempo bepaalt. Met een laptop, tablet of zelfs je smartphone volg je de training van jouw keuze op elk gewenst moment. Wij hebben zelf al veel e-learning trainingen gevolgd en zijn groot fan! We begrijpen dat je soms ook behoefte hebt aan persoonlijk contact met een expert. Daarom hebben we deze mogelijkheid aan sommige trainingen toegevoegd.

Mijn vraag zit er niet bij, wat nu?

We helpen je graag. Stel je vraag via het contactformulier of stuur een mail naar contact@houseofappearance.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

FAQ Technische vragen

Help, ik ben mijn wachtwoord vergeten!

Geen paniek. Via de inlogpagina kun je een nieuw wachtwoord aanvragen. Vul het mailadres in waarmee je je eerder hebt ingeschreven.

Het lukt niet om in te loggen.

Ben je je inloggegevens vergeten of krijg je een melding dat het wachtwoord onjuist is? Stel dan een nieuw wachtwoord in. Heb je andere problemen? Neem dan contact op met ons via office@houseofappearance.nl.

Waar kan ik inloggen?

In het menu linksbovenaan de site van House of Appearance zie je de knop ‘INLOGGEN’. Klik erop en je kunt weer verder.

Deze training combineert goed met:


KOM GOED IN BEELD
Zit jij veel in online meetings en let je er dan op hoe je in beeld komt? In deze e-learning training leer je hoe je jezelf en je achtergrond aanpast aan je publiek, waarom belichting belangrijk is en hoe het werkt, wat je aantrekt en hoe je daarmee invloed hebt op hoe je waargenomen wordt. Met deze training krijg je alle tools die je nodig hebt voor een succesvolle online presence.

Klaar voor meer?


Wees welkom bij House of Appearance en laat je op elke etage verrassen. Klik op de button om het volledige aanbod te bekijken waarmee jij werkt aan jouw optimale appearance en personal branding.