Presenteren en Pitchen

7 pitch-technieken om je publiek te imponeren.

€ 495,-

7 pitch-technieken om je publiek te imponeren.

AANMELDEN
10 lessen
Onbeperkt
Certificaat

Wat ga je leren

Pitchen met een parelende lacht in plaats van met je mond vol tanden

Je wilt jezelf stevig neerzetten in een vergadering of op een podium, maar je verhaal komt er niet lekker uit. Maak je net kennis op een netwerkborrel, kijkt je gesprekspartner al over je schouder op zoek naar een interessanter iemand. Of je vertelt over je nieuwe baan en merkt dat de ander heel vlak reageert en nauwelijks vragen stelt. Daar sta je dan met je mond vol tanden. Je moet stevig in je schoenen staan en met een goeie pitch komen om de ander nieuwsgierig te maken naar jou. Dan heb je baat bij deze originele, online pitchtraining!

Na deze training:

  • Beschik je over de perfecte pitch voor elke situatie.
  • Heb je altijd antwoord op de vraag ‘en wat doe jij voor werk?’
  • Vertel je enthousiast over wie jij bent en wat jij te bieden hebt.
  • Maak je met jouw pakkende pitch altijd een blijvende indruk.
  • Pitch jij met een parelende lach in plaats van met je mond vol tanden!

Meedoen?

Deze training combineert het gemak van online leren en persoonlijke feedback. Je volgt de training zelfstandig, je bepaalt zelf je tempo en als je er klaar voor bent stuur je jouw pitch in voor persoonlijke feedback van de trainer. Daarna houd je toegang tot de leerstof en kun je de lessen altijd terugkijken. En het leukste is dat je dit op iedere locatie kunt doen, als je maar internetverbinding hebt. In je eigen huis, wandelend in het bos of in dat fijne koffietentje aan het strand. Geen files, vertragingen of snotneus waardoor je moet annuleren. De training gaat altijd door!

drs. Machteld Kooij

De trainer

drs. Machteld Kooij

Machteld is media- en presentatietrainer. Ze wordt ook wel 'Het geheime wapen van Hilversum' genoemd omdat ze tv-presentatoren én hun gasten traint. Van haar hand verscheen ook het boek 'Het monster met de gouden ogen' over presentatie- en mediatraining voor sprekers in de spotlights.

Inhoud van het programma

Pitchen met een parelende lacht in plaats van met je mond vol tanden

Inhoud van de training
10 modules - 10 lessen - Onbeperkt
Wat heb jij te vertellen?
Pitchen met een doel
De zakelijke pitch
Dit verwacht je niet
De crimescene-pitch
Kleur bekennen
Zin in m'n pitch
Hallo, waar ben je?
Kijk dit eens!
De kers op de taart

Vandaag in de praktijk gebracht, groots effect! Zeer deskundige, enthousiaste trainer die haar sporen op dit vlak duidelijk heeft verdiend.

Ik zou de training zeker aanraden, omdat je op een hele leuke manier uit je comfortzone wordt gehaald en daardoor direct leert. Geen theorie, gewoon aan de slag!

Wat een prettige manier van trainen. Trainster is zeer deskundig en kan het ook digitaal erg goed overbrengen. Verrassende elementen erin.

Wanneer is deze e-learning voor jou?

  • Je wilt niet met je mond vol tanden staan als iemand vraagt: wie ben jíj eigenlijk?
  • Je wilt dat je gesprekspartner onder de indruk is en onthoudt wie je bent.
  • Je jezelf stevig wilt neerzetten in een vergadering zodat je de koppen dezelfde kant op krijgt.
  • Je wilt op netwerkgesprekken beter uit de verf komen. Zodat ze je onthouden en met je gaan linken.
  • Je hebt binnenkort een sollicitatie en wil een goed antwoord hebben op die obligate openingsvraag: ‘Vertel eens wat over jezelf?’

Veelgestelde vragen

FAQ Algemeen

Hoe snel kan ik beginnen?

Daar kunnen we kort over zijn: meteen! Zodra je je hebt aangemeld en de betaling door ons is ontvangen ontvang je een mail met de inloggegevens die je toegang geven tot de door jou gekozen training.

Hoe is een e-learing training opgebouwd?

Om het makkelijk en overzichtelijk te houden is elke training in module’s opgedeelt, met in elke module een korte video van zo’n 2 tot 15 minuten. Bij elke training vind je ook handig werkboek waarin je extra uitleg, tips en oefeningen vindt. Sommige trainingen hebben ook een live sessie met een expert trainer. Bij elke training staat een uitleg over de onderdelen die erin zitten. Als je alle modules hebt doorlopen, ontvang je een certificaat. Als bewijs voor je leidinggevende of gewoon voor jezelf, om aan de muur te hangen.

Ik wil de training via mijn organisatie volgen, kan dat?

Jazeker! Stuur dan je aanvraag met de bedrijfs- en factuurgegevens naar office@houseofappearance.nl. De e-learning trainingen staan ook in de opleidingsportals van ABN AMRO (MyLearning), KPN (KPN Academy), KLM en Rabobank. Ben je hier werkzaam en wil je je persoonlijke opleidingsbudget gebruiken, zoek de training die je wilt volgen dan op in de opleidingsportal en meld je aan. Je ontvangt de inloggegevens dan uiterlijk de volgende werkdag.

Kan ik een training ook voor meerdere collega's of medewerkers aanschaffen?

Dat is natuurlijk mogelijk. Het handigste is om ons een mail te sturen met de naam van de training en voor hoeveel mensen je toegang wilt. We nemen dan uiterlijk de volgende werkdag contact met je op of sturen je direct een voorstel.

Wat is het voordeel van een e-learning training?

Trainingen of cursussen die je zelfstandig online volgt worden e-learning genoemd. Het grote voordeel van e-learning is dat je direct kunt starten en zelf je eigen tempo bepaalt. Met een laptop, tablet of zelfs je smartphone volg je de training van jouw keuze op elk gewenst moment. Wij hebben zelf al veel e-learning trainingen gevolgd en zijn groot fan! We begrijpen dat je soms ook behoefte hebt aan persoonlijk contact met een expert. Daarom hebben we deze mogelijkheid aan sommige trainingen toegevoegd.

Mijn vraag zit er niet bij, wat nu?

We helpen je graag. Stel je vraag via het contactformulier of stuur een mail naar contact@houseofappearance.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

FAQ Technische vragen

Help, ik ben mijn wachtwoord vergeten!

Geen paniek. Via de inlogpagina kun je een nieuw wachtwoord aanvragen. Vul het mailadres in waarmee je je eerder hebt ingeschreven.

Het lukt niet om in te loggen.

Ben je je inloggegevens vergeten of krijg je een melding dat het wachtwoord onjuist is? Stel dan een nieuw wachtwoord in. Heb je andere problemen? Neem dan contact op met ons via office@houseofappearance.nl.

Waar kan ik inloggen?

In het menu linksbovenaan de site van House of Appearance zie je de knop ‘INLOGGEN’. Klik erop en je kunt weer verder.

Deze training combineert goed met


Zeg eens Uhhh
Als je gaat spreken in een vergadering, voor een groep of in een interview op radio of tv, dan wil je dat je verhaal goed overkomt. Wat je vooral niet wilt, is teveel uh zeggen. Dat zorgt voor haperingen in je verhaal en maakt dat je je onzeker voelt en daardoor onprofessioneel over kan komen. Media- en presentatietrainer Machteld Kooij helpt je in deze training in 7 korte modules vol praktische oefeningen om minder ‘uh’ te zeggen zodat jij vol zelfvertrouwen je verhaal kunt vertellen.

Klaar voor meer?


Wees welkom bij House of Appearance en laat je op elke etage verrassen. Klik op de button om het volledige aanbod te bekijken waarmee jij werkt aan jouw optimale appearance en personal branding.