Zien ze wel hoe goed je bent?

Ontdek jouw visuele communicatiestrategie waarmee je aantrekt wat je verdient.

€ 875,-

Ontdek jouw visuele communicatiestrategie waarmee je aantrekt wat je verdient.

AANMELDEN
1:1 sessie + 5 lessen
Direct starten
Certificaat

Wat ga je leren

Aantrekken wat je verdient

Met een duidelijke profilering zorg je voor draagvlak en invloed. In deze training leer je hoe je jouw appearance – een verzamelwoord voor hoe je jezelf presenteert op de werkvloer en hoe je daarin waargenomen wordt door anderen – perfect afstemt op je inhoudelijke kwaliteiten. Je werkt aan een visuele communicatiestrategie waarmee je aantrekt wat je verdient.

De training Zien ze wel hoe goed je bent bestaat uit vijf online modules, een werkboek en een live 1:1 coaching sessie van 2 uur met een imago- en personal branding expert.

Na deze training:

  • Is jouw verpakking perfect afgestemd op je inhoudelijke kwaliteiten;
  • Weet je hoe je de beeldvorming van anderen beïnvloedt met je verpakking;
  • Beschik je over een sterke profilering die zorgt voor draagvlak en invloed;
  • Zien ze zeker hoe goed je bent!

Meedoen?

Deze training combineert het gemak van online leren en persoonlijke coaching. Je volgt de training zelfstandig, je bepaalt zelf je tempo en als je er klaar voor bent maak je de afspraak met de imago-expert voor de 1:1 sessie. Daarna houd je toegang tot de Academy en kun je de lessen altijd terugkijken. En het leukste is dat je dit op iedere locatie kunt doen, als je maar internetverbinding hebt. In je eigen huis, wandelend in het bos of in dat fijne koffietentje aan het strand. Geen files, vertragingen of snotneus waardoor je moet annuleren. De training gaat altijd door!

*Alle prijzen zijn exclusief btw.
Overtuigen met jouw appearance
drs. Sascha Bertus

De trainer

drs. Sascha Bertus

Sascha heeft zich in de afgelopen 18 jaar ontwikkeld tot een autoriteit op het gebied van onbewuste beïnvloeding door middel van je uiterlijke verschijning. Ze leert professionals hoe ze de buitenkant mee laten werken in hun beïnvloedingsstrategie. Daarnaast lazen meer dan 10.000 mensen haar boeken 'Zien ze wel hoe goed je bent?' en 'Verpak je Succes'.

Inhoud van het programma

Beslissers overtuigen met jouw personal branding

Inhoud van de training
6 modules - 6 lessen - Direct starten
Personal branding: overdreven borstklopperij?
Leg eerst het fundament
Past jouw verpakking bij de inhoud?
Zo laat je zien hoe goed je bent
Variatie in je profilering en branding
1-op-1-sessie met expert trainer

Wat ik vooral belangrijk vind is dat benadrukt wordt dat het erom gaat wat jij wilt: wat wil je bereiken en hoe wil je overkomen? Het bepalen van drie personality-kenmerken geeft gelijk een beeld hoe ik gezien wil worden door anderen. Jezelf anders voordoen dan dat je bent hoeft helemaal niet.

Agnes

Je kunt nog zoveel kwaliteit en talenten in huis hebben, maar als je personal branding niet klopt en je niet bewust bent van de impact hiervan, dan zien ze nooit hoe goed je bent. Het zijn de kleine handvatten die je aangereikt krijgt in de training, die ervoor zorgen dat je hoge ogen behaalt.

Marlies

Voordat ik actief ga netwerken en solliciteren, wil ik weten welke indruk ik maak op anderen en hoe ik dat kan verbeteren. De training geeft mij inzicht in het creëren van een consistent personal brand. Mezelf laten zien zoals ik echt ben is makkelijker dan ik dacht.

Peter

Wanneer is deze training voor jou?

  • Je merkt dat je onterecht als onervaren wordt gezien.
  • Collega’s gaan er met jouw verhaal of promotie vandoor.
  • Je wil gezien worden en zo de erkenning krijgen die je verdient.
  • Je bent klaar voor een appearance die in één oogopslag alle seinen op groen zet.

Veelgestelde vragen

House of Appearance online Academy

FAQ Algemeen

Hoe snel kan ik beginnen?

Daar kunnen we kort over zijn: meteen! Zodra je je hebt aangemeld en de betaling door ons is ontvangen ontvang je een mail met de inloggegevens die je toegang geven tot de door jou gekozen training.

Hoe is een e-learing training opgebouwd?

Om het makkelijk en overzichtelijk te houden is elke training in module’s opgedeelt, met in elke module een korte video van zo’n 2 tot 15 minuten. Bij elke training vind je ook handig werkboek waarin je extra uitleg, tips en oefeningen vindt. Sommige trainingen hebben ook een live sessie met een expert trainer. Bij elke training staat een uitleg over de onderdelen die erin zitten. Als je alle modules hebt doorlopen, ontvang je een certificaat. Als bewijs voor je leidinggevende of gewoon voor jezelf, om aan de muur te hangen.

Ik wil de training via mijn organisatie volgen, kan dat?

Jazeker! Stuur dan je aanvraag met de bedrijfs- en factuurgegevens naar office@houseofappearance.nl. De e-learning trainingen staan ook in de opleidingsportals van ABN AMRO (MyLearning), KPN (KPN Academy), KLM en Rabobank. Ben je hier werkzaam en wil je je persoonlijke opleidingsbudget gebruiken, zoek de training die je wilt volgen dan op in de opleidingsportal en meld je aan. Je ontvangt de inloggegevens dan uiterlijk de volgende werkdag.

Kan ik een training ook voor meerdere collega's of medewerkers aanschaffen?

Dat is natuurlijk mogelijk. Het handigste is om ons een mail te sturen met de naam van de training en voor hoeveel mensen je toegang wilt. We nemen dan uiterlijk de volgende werkdag contact met je op of sturen je direct een voorstel.

Wat is het voordeel van een e-learning training?

Trainingen of cursussen die je zelfstandig online volgt worden e-learning genoemd. Het grote voordeel van e-learning is dat je direct kunt starten en zelf je eigen tempo bepaalt. Met een laptop, tablet of zelfs je smartphone volg je de training van jouw keuze op elk gewenst moment. Wij hebben zelf al veel e-learning trainingen gevolgd en zijn groot fan! We begrijpen dat je soms ook behoefte hebt aan persoonlijk contact met een expert. Daarom hebben we deze mogelijkheid aan sommige trainingen toegevoegd.

Mijn vraag zit er niet bij, wat nu?

We helpen je graag. Stel je vraag via het contactformulier of stuur een mail naar contact@houseofappearance.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

FAQ Technische vragen

Help, ik ben mijn wachtwoord vergeten!

Geen paniek. Via de inlogpagina kun je een nieuw wachtwoord aanvragen. Vul het mailadres in waarmee je je eerder hebt ingeschreven.

Het lukt niet om in te loggen.

Ben je je inloggegevens vergeten of krijg je een melding dat het wachtwoord onjuist is? Stel dan een nieuw wachtwoord in. Heb je andere problemen? Neem dan contact op met ons via office@houseofappearance.nl.

Waar kan ik inloggen?

In het menu linksbovenaan de site van House of Appearance zie je de knop ‘INLOGGEN’. Klik erop en je kunt weer verder.

Deze training combineert goed met:


Zeg eens Uhhh
Als je gaat spreken in een vergadering, voor een groep of in een interview op radio of tv, dan wil je dat je verhaal goed overkomt. Wat je vooral niet wilt, is teveel uh zeggen. Dat zorgt voor haperingen in je verhaal en maakt dat je je onzeker voelt en daardoor onprofessioneel over kan komen. Media- en presentatietrainer Machteld Kooij helpt je in deze training in 7 korte modules vol praktische oefeningen om minder ‘uh’ te zeggen zodat jij vol zelfvertrouwen je verhaal kunt vertellen.

 

Klaar voor meer?


Wees welkom bij House of Appearance en laat je op elke etage verrassen. Klik op de button om het volledige aanbod te bekijken waarmee jij werkt aan jouw optimale appearance en personal branding.